PartyLite Story
 
PartyLiten tarina
JOKAISELLA MENESTYSTARINALLA ON MAHTAVA ALKU.

Nykyään on tavallista, että naiset toimivat yrittäjinä. 1900-luvun alkupuolella se oli kuitenkin harvinaista. Mabel Bakerillä ja monilla hänen jalanjälkiään seuranneilla naisilla oli näkemys oman elämänsä muuttamisesta.

Yksi myrtti johtaa monen miljoonan dollarin liiketoimintaan.

1900-luvun alkupuolella opettaja Mabel Baker alkoi valmistaa myrtistä kynttilöitä Cape Codissa. Ensin hän lahjoitti niitä ystäville ja sukulaisille, mutta pian yrittäjähenki valtasi hänet. Sitkeydellä, kovalla työllä ja aviomiehensä tuella Mabel muunsi vuonna 1909 rakkautensa kynttilöihin yritystoiminnaksi. Mabel oli intohimoisen sitoutunut kasvattamaan yritystä koko elämänsä ajan. Kun hän kuoli 94-vuotiaana 1965, yksittäisestä myrtistä alkaneen liiketoiminnan arvo oli 6 miljoonaa dollaria. Vielä tänäänkin hän on roolimallimme menestymisessä.

Kynttilöistä tulee naisyrittäjien majakka.

Vuonna 1973, kun yhä useammat amerikkalaisnaiset alkoivat siirtyä kodista työelämään, myös Mabel Bakerin kynttiläyritys kehitti rooliaan. Se loi tytäryhtiön, jonka nimi voi kuulostaa tutulta: PartyLite Gifts, Inc.

Mabelin peräänantamattomuus kantaa yhä.

PartyLite aloitti vaatimattomassa toimistossa, jossa työskenteli kolme ihmistä. Mabelin inspiraation ansiosta he uskoivat itseensä. Lisäksi he uskoivat keksineensä mahtavan uuden myyntitavan: ”Mitä jos loisimme järjestelmän liikevoittojen jakamiseksi myyntiväen kanssa? Ja mitä jos tämä palkkio-ohjelma antaisi myyntihenkilöstölle mahdollisuuden myydä tuotteita suurten yritysten asemesta kuluttajille henkilökohtaisesti?” Varmaan arvaatkin, että ajatus toteutettiin. Tämän henkilökohtaisen lähestymistavan myötä PartyLite alkoi päättäväisesti keskittyä laatuun niin tuoksujen, somisteiden kuin ihmissuhteidenkin suhteen – juuri niin kuin Mabel olisi tehnyt. Suoramyyntimenetelmämme ansiosta Konsulttimme voivat määrittää oman tiensä menestykseen ja parantaa elämänsä laatua luomalla uran elämänsä ympärille eikä päinvastoin.

Kansainvälinen johtoasema saavutetaan Mabelin testaamien arvojen ansiosta.

Kun Blyth, Inc. osti PartyLiten vuonna 1990, yrityksen koko potentiaalia ei ollut vielä hyödynnetty. Nyt 18 maassa eri puolilla maailmaa toimii yli 68 000 PartyLite-Konsulttia. Vain myrttikynttilät käsittänyt tuotevalikoima on kasvanut kattavaksi valikoimaksi huippulaadukkaita tuoksuja ja somisteita. Joka vuosi myyntiin tulee useita uusia tuotteita. Voimakkaasta kasvusta huolimatta tärkeintä kuitenkin on, että PartyLite on pysynyt uskollisena arvoille, joita Mabel aikanaan noudatti: rehellisyys, tinkimättömyys, oikeudenmukaisuus ja laatu.

Hyväksyn Sopimusehdot ja Yksityisyydensuojan

Jatka