Become a PartyLite Host
 
EMÄNNÖI/ISÄNNÖI ESITTELY
Elämä on juhla. Palkitse itsesi juhlahetkellä.
Ostosten teko voi olla hauskaa ja mutkatonta. Vietä aikaa ystävien seurassa ja tutustu valloittavien tuoksujen ja kiehtovien tuotteiden maailmaan omassa kodissasi. PartyLite-esittelyjen Emännöinti ja Isännöinti onkin todella hauskaa ajanvietettä! PartyLite-Emäntänä/Isäntänä saat useita etuja ja erikoistarjouksia, joita muut eivät saa.
Nauti laadukkaista tuotteista ja Emännän/Isännän ohjelman eduista samalla, kun vietät aikaa ystävien kanssa ja teet ostoksia oman kotisi rauhassa. PartyLite-Emäntänä/Isäntänä voit saada ilmaisia kynttilöitä ja somisteita, houkuttelevia erikoistarjouksia, tuotteita puoleen hintaan sekä varauslahjoja.
Ryhtymällä PartyLite-Emännäksi/Isännäksi voit ansaita tuotehyvityksiä. Mitä enemmän esittelyssä myydään, sitä enemmän tuotehyvityksiä Emäntä/Isäntä ansaitsee. Voit käyttää tuotehyvityksiä uusimpiin tuotteisiin valintasi mukaan.
Kaikki hyötyvät: sekä Emännät/Isännät että asiakkaat palkitaan osallistumisesta PartyLite-esittelyyn. Jos olet esittelyssä asiakkaana, tutustu kuukausittain vaihtuviin upeisiin erikoistarjouksiimme, jotka on tarkoitettu kaikille esittelyihin osallistuneille.
Hyväksyn Sopimusehdot ja Yksityisyydensuojan

Jatka